Warning: fopen(/nas/content/live/oca/.htaccess): failed to open stream: Permission denied in /nas/content/live/oca/wp-admin/includes/misc.php on line 168
Over Ons

Over Ons

Nisandeh Neta

Open Circles Academy

Wij helpen ZZP’ers en kleine ondernemers succesvol te zijn.

Door middel van trainingen, coaching en producten zoals video- en audio-thuisstudiecursussen zetten we ondernemers aan om het maximale uit hun onderneming en hun leven te halen.

Onze visie is: To create a better world by empowering people to fulfill their greatest potential.

Wij trainen wat we leven. “We talk our walk”. De strategieën en tools waarmee wij onze eigen organisatie en levens vormgeven en waarmee wij succes creëren, zijn de strategieën en tools die wij onze studenten aanreiken om zelf te implementeren.

Onze trainingen zijn zeer interactief, en het retentieniveau is zeer hoog door het gebruik van Accelerated Learning technieken. Onze trainingen zijn helder en confronterend en ze zijn altijd ontwikkeld vanuit de intentie om studenten te helpen hun potentieel ten volle te benutten.

Nisandeh Neta

Nisandeh on Google+ | Nisandeh on Facebook | Nisandeh on Twitter | Nisandeh on YouTubeHet Open Circles Academy E-team

Het succes van Open Circles Academy wordt in hoge mate bepaald door de inzet, bijdrage en het enthousiasme van een grote groep vrijwilligers.

Deze groep bestaat uit deelnemers aan de vervolgtrainingen die onder het motto “Pay it Forward” hun steentje willen bijdragen aan het succes van andere ZZP’ers en kleine ondernemers.

Wil je meer te weten komen over het E-team? Lees hier meer…

Share Button

Share