Warning: fopen(/nas/content/live/oca/.htaccess): failed to open stream: Permission denied in /nas/content/live/oca/wp-admin/includes/misc.php on line 168
Business Bootcamp

Business Bootcamp

Take Your Business to the Next Level…

Veel zelfstandigen, zzp’ers en ondernemers die hun business aanvankelijk met succes doen groeien, stuiten vroeg of laat op een plafond.

Dat komt omdat de strategieën die ze gebruiken niet (meer) werken. Meer omzet maken betekent dan automatisch: meer uren maken, meer stress en minder tijd voor jezelf en/of je gezin. Je lijkt wel gevangen door je eigen succes. Hoe leuk is ondernemen nog als je passie plaats moet maken voor tijdrovende acquisitie, ‘moeilijke’ klanten en ongezonde overuren?

Maar zo hoeft het niet te zijn…
In de Business Bootcamp krijg je de strategieën, tools en systemen om uit die gevangenis te breken. Een doorbraak die vele deelnemers voor jou is gelukt!

In de Business Bootcamp ontdek je:

  • Hoe je met de juiste focus de juiste doelen stelt voor je business
  • Zeer effectieve marketing systemen en tools
  • Hoe je een remarkable product creëert dat zichzelf verkoopt
  • Hoe je jouw passie inzet voor jouw profit
  • en veel meer…

De Open Circles succesformules voor je business zijn uiterst praktisch en direct toepasbaar. Maar let op! Het is geen simsalabim en… poef! daar is je succes. Je zult hard moeten werken aan de groei van je business, maar met de garantie dat je de juiste blauwdruk en tools hebt om het volle potentieel van jouw onderneming waar te maken… is succes onvermijdelijk. De resultaten die jij behaalt, hangen af van jouw inzet en de ontwikkeling die jouw business op dit moment doormaakt.

Heb je na een aantal jaren net je eerste ton omzet gehaald? Of hik je aan tegen je eerste miljoen, maar blijft er weinig onder de streep over? Eén ding is zeker: Je gaat met een rugzak vol bruikbare business bagage de deur uit. En het maakt niet uit of je een trainingsbureau hebt, aannemer bent of een online shop runt,  het gaat om jou als ondernemer.

De onderneming, dat ben jij!
Het is de grote kracht van de Business Bootcamp – naast alle praktische tools – dat jouw persoonlijkheid niet los wordt gezien van jouw succes als ondernemer. Iets waar ‘gewone’, droge business trainingen vaak aan voorbij gaan. Jij krijgt persoonlijke inzichten die jouw business helpen succesvol te worden. Het zijn ontdekkingen die je niet alleen begrijpt met je hoofd, maar ook voelt tot in je diepste vezels. Omdat je van ervaring zoveel meer opsteekt dan van een boek of een slaapverwekkende PowerPoint presentatie…

Op jouw succes,

Nisandeh Neta en team Open Circles Academy

Share